Menu

Pasta z makreli ze szczypiorkiem i koperkiem

Pasta z makreli ze szczypiorkiem i koperkiem Pasta z makreli ze szczypiorkiem i koperkiem
Składniki:

  • 2 duże wędzone makrele
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 2 jajka na twardo
  • 2 ogórki konserwowe
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • świeży koperek
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:

Ostrożnie i bardzo dokładnie oddzielamy mięso z makreli (uwaga na ości)  i przekładamy do miski.

Jajka gotujemy na twardo i po ostudzeniu, razem z ogórkami kroimy na drobna kostkę. Przekładamy do miski z makrelą. Zioła siekamy i dorzucamy do miski. Dodajemy majonez, jogurt sól i pieprz.

Zdjęcie i przepis; Dominika Piwowar www.muffinkarnia.com/



Kontakt z nami

Baziółka
by Swedeponic Polska Sp z o.o.
Kraśnicza Wola 41
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polska

Zadzwoń

+48 22 755 79 79

Napisz

kontakt@baziolka.pl

Nasza oferta

Świeże zioła

Polecamy

Tomek Jakubiak Lokalnie

Media Społecznościowe

Facebook  

Informacje

Polityka prywatności (RODO)