Menu

Bazylia XXL




Opis
Charakteryzuje się anyżowymi, cynamonowymi i korzennymi nutami. Najczęściej stosowana w kuchni śródziemnomorskiej. Bazylia uwielbia pomidory, ale sprawdza się także w mniej oczywistych połączeniach smakowych - lody bazyliowe to hit sezonu. Zmiksuj duży pęczek bazylii, serek mascarpone cukier puder i jogurt grecki. Włóż do zamrażarki i gotowe.

Polecana do
Makarony
Wołowina
Zupy
Desery
Warzywa
Makarony
Sałaty
Ryby
Wołowina
Drób
Jagnięcina
Kuchnia
Azjatycka
Ryby
Sałaty
Kuchnia Azjatycka
Wieprzowina

Kontakt z nami

Baziółka
by Swedeponic Polska Sp z o.o.
Kraśnicza Wola 41
05-825 Grodzisk Mazowiecki
Polska

Zadzwoń

+48 22 755 79 79

Napisz

kontakt@baziolka.pl

Nasza oferta

Świeże zioła

Polecamy

Tomek Jakubiak Lokalnie

Media Społecznościowe

Facebook